YARDEN

INTEGERE MINI DOCUMENTAIRES

MAAK DE DOOD BESPREEKBAAR

De dood is voor veel mensen een moeilijk onderwerp. Niemand wil een dierbare verliezen. Het overkwam Stephan Punt. Hij verloor zijn vrouw Ellemieke en bleef met twee kleine kinderen achter. Stephan werkt zelf bij Yarden, op de financiële afdeling en hij vroeg of hij zijn verhaal mocht vertellen aan Nederland.

EEN GOED AFSCHEID

Onze moeilijkste maar meest leerzame opdracht ooit. De uitdaging was om het verhaal van Stephan op een integere manier te vertellen maar ook de filosofie van Yarden te verwerken: “Maak de dood bespreekbaar”. Het werden drie mini-documentaires waarin Stephan open zijn verhaal vertelt aan de hand van drie thema’s die inhaken op deze filosofie: Hoe ga je samen om met het nieuws dat iemand niet lang meer te leven heeft? Wanneer en hoe bespreek je iemands laatste wensen? En wat moet er allemaal geregeld worden als iemand er niet meer is?

EEN GEDURFDE KEUZE

Yarden durfde met deze films te gaan voor een echt verhaal om de boodschap over te brengen in plaats van obvious branded content. Iets waar we samen met Stephan ongelofelijk dankbaar voor zijn. Op onze website vind je deel 1. Maar bekijk hier ook deel 2 en 3.

Tim-Theunissen-Yarden

Blik is een zeer creatieve partij die video op een pakkende manier weet in te zetten. Ze denken graag mee om het resultaat nog beter te maken. Ze hebben veel expertise en zijn zeer prettige personen om mee samen te werken. Ze hebben voor Yarden mooie verhalen verfilmd.

Tim Theunissen — Online Marketeer Yarden

ACHTER DE SCHERMEN