YARDEN

SOCIAL ADS DIE BINNENKOMEN

DENK VAST EENS NA …

Vakantie en uitvaartwensen. Waarschijnlijk niet een combinatie die je zelf snel zou maken. Toch was de opdracht van Yarden helder: maak een aantal video’s rondom het thema vakantie,  die de kijker activeren om eens na te denken over welke muziek of bloemen ze op hun uitvaart willen, kortom: denk vast een na over je laatste wensen.

OP ZOEK NAAR DE LINK

Met die opdracht gingen we opzoek naar de link. Al snel bleken de twee onderwerpen toch meer overlap te hebben dan vooraf gedacht. Zo denk je bijvoorbeeld wél na over de muziek op weg naar je vakantiebestemming, maar waarschijnlijk nog níet over de muziek op je uitvaart. En regel je wél dat je buurvrouw je bloemen water geeft, maar weet je nog níet welke bloemen op je uitvaart wil. En zie jij wat de link is tussen een dakkoffer en een uitvaart?

KNALLEN

Vijf films in twee dagen, dat betekent knallen!  Met acht man crew, een lichtbus en twee auto’s volgeladen met koffers, strandmatjes en zomerkleding, raceten we van de camping, over de meeste Franse weggetjes van Nederland door naar onze ‘vakantie-villa’ om alle scenes op te nemen. Het thema van de films mocht dan vakantie zijn; er werd flink doorgewerkt voor het mooiste resultaat!