PRISON ESCAPE

EPISCHE TRAILER VAN EEN REAL LIFE GAME

TAKE BACK YOUR FREEDOM!

Prison Escape is een real life game waarin je binnen drie uur moet ontsnappen uit een echte gevangenis. Onze opdracht: bedenk een trailer die ervoor zorgt dat de kijker de game gaat spelen. Je laten opsluiten in de gevangenis staat voor ons synoniem aan het los zijn van de werkelijkheid. Wanneer je vervolgens moet ontsnappen, kun je op een hele letterlijke manier je vrijheid terugwinnen. Zo kwamen we tot de tagline: ‘Take back your freedom!’

HOLLYWOOD HOOGVLIEGER

Vanaf moment één waren we het erover eens: deze trailer moest episch worden. Kijkers moeten het idee krijgen dat ze deze game niet mogen missen! Met vereende krachten, 200 acteurs, een uitgebreid lichtplan en de meest state-of-the-art camera-apparatuur zijn we te werk gegaan. Met als eindresultaat een trailer in Hollywood stijl!
De film is zo’n 2 miljoen keer bekeken en maakte veel reacties los. Van gefrustreerde Amerikanen die dachten dat ze naar een trailer keken tot filmliefhebbers die onder de indruk waren van hoe groots de trailer voelt.
We waren dan ook extreem blij dat we ook nog twee vervolgfilms mochten maken, bekijk ze hieronder!

Roik-Stapelbroek2

BLIK film is effectief en pragmatisch. Snel bewegen zij naar het juiste resultaat, met oog voor de eindgebruiker en het nut van de film. Door de bevlogenheid van het team en de kwaliteit van de specialisten wordt het eindproduct een stap hoger dan slechts een filmpje.

Rik Stapelbroek — Producent Prison Escape