MAN CREAM

KLEINE JONGENS WORDEN GROOT..

MAN CREAM

Wanneer de verlegen Tim niet de moed kan vinden om Lila verkering te vragen moet hij op zoek naar een manier om snel volwassen te worden.  De oplossing vindt hij bij zijn moeder in de kapsalon. Zij beschikt namelijk over een wondermiddeltje: ”Man Cream”. Wanneer zijn moeder slaapt, sluipt Tim naar de kapsalon om het potje Man Cream te pakken. Voor de spiegel begint Tim met smeren, maar wellicht net iets teveel?

HATTRICK

Man Cream werd gemaakt tijdens het 48 hour film project van Utrecht en sleepte daarbij naast vele nominaties en prijzen ook de prijs voor beste film in de wacht. Dit was was echter niet de eerste keer dat BLIK deze wedstrijd won. De voorgaande jaren wonnen onze films ‘Morgen is er Zon’ en ‘Welkom’ ook al de prijzen voor beste film. Met ‘Man Cream’ wint BLIK voor het 3e jaar op rij; een heuse film-hattrick!

BIJZONDER PROCES

Een film maken in 48 uur blijft een bijzonder project. Met een team van meer dan 30 man is er 48 uur non-stop gewerkt om deze film te kunnen maken. Hoe ‘Man Cream’ tot stand kwam kun je terugzien in de Making-of onderaan deze pagina!

ACHTER DE SCHERMEN