FONDS VOOR CULTUUR​PARTICIPATIE

DE VREUGDE VAN JONGEREN LATEN ZIEN

BEGIN VAN GROOTSE DROMEN

Cultuurvakken op school zijn vaak de ondergeschoven kindjes. Muziek? Makkie! Handarbeid? Kun je geen onvoldoende voor halen. Maar wat vaak vergeten wordt is dat deze vakken de creativiteit van een kind stimuleren. Iets wat hij of zij de rest van het leven mee zal dragen.

Fonds voor Cultuurparticipatie wil cultuurleraren blijven motiveren om samen mooie projecten op te zetten. Want: cultuur in de klas is het begin van grootse dromen. We maakten een film die alle cultuurleraren bedankt voor hun werk én laat zien waarom cultuurvakken het verschil maken.

LEF OM TE VERBEELDEN

Deze film is een groot succes geworden, omdat hij puur beeldend de boodschap overbrengt. Iets wat niet iedereen aandurft. Maar fantastisch wanneer een opdrachtgever zoveel lef toont en besluit zijn boodschap niet te communiceren in woorden maar in beelden en gevoel. Samen namen we de vrijheid om het medium film ten volste te benutten. Wij zijn benieuwd naar wat jij ervan vindt!

Sylvia

Ik werk graag met BLIK omdat ze altijd meedenken, en gelukkig soms ook tegen, zodat we samen iets moois kunnen maken. Ze zijn servicegericht: in wat voor situatie we ook terecht komen, er is altijd een passende oplossing. En last but not least, het is gewoon een heel leuk team om mee te werken!

Sylvia van Aalst — Projectcoördinator Podium

ACHTER DE SCHERMEN

ACHTER DE SCHERMEN