Video campagne

[section color=”white” size=”small”]

 Video Campagne

Spreid je jouw kansen met een video campagne of ga je voor 1 viral film?  Wij helpen je om deze keuze te maken. Je kunt voor een viral gaan, maar gaat je populistische film niet ten koste van je boodschap? En wat als je film plotseling niet viral gaat? Je kunt ook je geld zetten op een meer duurzame aanpak. Zoals je weet, zie je niet elke post van iemand die je volgt. Dus: als je veel plaatst, zien telkens weer andere mensen de film. Bovendien kun je in elke film weer een ander deel van je product promoten.

[/section]

[grid][/grid]

[section color=”green” size=”default”]

wat is een video campagne

Video hoeft niet het enige onderdeel van een campagne te zijn. Het wordt pas echt leuk als je crossmediaal gaat en bijvoorbeeld een actie in de echte wereld koppelt aan je video. Het gevoel dat mensen deel gaan nemen is prachtig. Een video campagne kun je het best inzetten in de periode voorafgaand aan je evenement om alvast fans te bouwen. Zo hebben we met X-Travel en GoGo een reeks aan films bedacht om in te zetten voorafgaand aan de eindexamenweek.

[/section]

[section color=”gray” size=”default”]

HOE maak je een video campagne?

Je bent op zoek naar een team dat een video campagne kan bedenken én uitvoeren. Je kunt dan naar een reclamebureau gaan. Zij bedenken een mooi concept en laten het uitvoeren door een productiebedrijf. Je kunt ook direct naar een productiebedrijf stappen. Het probleem is dat de eerste optie je veel geld kost en dat je met de makers via twee stappen moet communiceren. De tweede optie kost je veel tijd en bovendien ontbreekt in de communicatie tussen marketeer en cameraman de vertaler. BLIK is de oplossing door de inventieve samenstelling van ons compacte en toch complete team. Wij kunnen één team zetten op het bedenken en uitvoeren van een innovatieve en leuke campagne. We hebben een creatief leider, producent, editor, cameraman en marketing adviseur allemaal in huis. Jij als opdrachtgever houdt het maakproces op die manier dichtbij je, zonder dat je de volledige regie op je hoeft te nemen.

[/section]