centraalbeheerwielrenner_2.1.1_ndcpjo

€6.000 - €10.000

per video

Hoge kwaliteit

Zonder hoge kosten

Je hebt geen televisiecommercial budget, maar wilt toch een film die opvalt. Je wilt een film waarin net wat meer aandacht is gestoken, zonder dat je jaarbudget meteen op is. We nemen je mee in een voorbeeldfilm waarin we een hoge kwaliteit film wilden neerzetten met minimale middelen. Bekijk vooral ook even onderaan de andere voorbeelden, je kunt met dit budget alle kanten op.


We nemen je hier mee in het kostenplaatje van één film, zonder extra social media versies. Ben je benieuwd naar de social versies, klik dan hier om naar de projectpagina te gaan.

Het kostenplaatje is indicatief, films maken is ten slotte maatwerk, maar geeft wel een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten.

Screenshot_2021-11-05_at_12.29.09_gnfd89
playbutton

Globale kosten voor één film

€1.200

Concept

Script

Het concept is een creatieve vertaalslag van de briefing. Welk verhaal vertellen we, hoe doen we dat en in welke stijl? Hoe zorgen we ervoor dat de boodschap de doelgroep bereikt?

Vanuit het concept volgt het script, dat in dit geval gebaseerd is op iemands persoonlijke verhaal. Het script dient als blauwdruk voor de film.

€1.400

Productie

Projectmanagement

We werken met acteurs, en een lastige locatie. Het zoeken, regelen en plannen hiervan kan wat extra tijd kosten. Als de draaidag is gepland, kan de hele productie in gang worden gezet. Ook wordt vaak de post-productie alvast ingepland, zodat we na de draaidag direct van start kunnen.

€2.500

Locatie

Cast

Deze unieke locatie geeft een eigen karakter aan de film, maar kost daarnaast ook geld. Ook een goede acteur kan de film naar een hoger niveau brengen. Dat is een investering waard!

€3.000

Draaidag

Crew

Apparatuur

We staan op set met vijf crewleden. Een producer, een regisseur, een camera operator, een gaffer en een assistent. Het is een compact team, waardoor de lijntjes kort zijn en we efficiënt kunnen werken. We draaien alles in één draaidag.

Het laatste shot staat erop. It's a wrap!

€1.200

Post-productie

Voice-over

Onze editor gaat aan de slag met het materiaal en bouwt het verhaal op basis van het script dat er ligt. Het verhaal komt tot leven!

We delen een eerste edit, en na twee feedbackmomenten doen we de laatste finishing touches in kleur en geluid. De rode loper mag uit!

€9.300

Totale productiekosten

Meer voorbeelden?

Deze video's vallen binnen jouw budget!

UniversiteitLeiden_Think_11_2.3.1_beteds
playbutton
Schermafbeelding_2022-01-06_om_16.46.18_pbq9wp
playbutton
Schermafbeelding_2021-10-06_om_16.16.27_lnypg9
playbutton
Trimbos_Drank_Canabis_XTC_2.1.1_m189xp
playbutton
Kantoor3_1.1.1_gsidhp

Vrijblijvend kennismaken?

Kom geheel vrijblijvend kennis met ons maken en vertel ons waar je naar op zoek bent. Dat kan zowel telefonisch als bij ons op kantoor. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op om een afspraak in te plannen.