Still_tamara_prijzenpagina_site_3.1.1_puru7v

€4.000 - €6.000

per video

Kwaliteit

Hoeft niet duur te zijn

Voor een realistisch bedrag per video kun je hele toffe campagnes neerzetten. Op deze pagina nemen we je mee in een voorbeeld film, en hoe de kosten hiervoor zijn opgebouwd. Deze film is onderdeel van de campagne voor Normec Foodcare. Wil je meer films maken in één keer? Dan liggen de kosten per film altijd lager. We kijken altijd hoe we zoveel mogelijk uit jouw budget kunnen halen.


Voor dit project hebben we in totaal vijf films gemaakt vanuit waar we een campagne met 108 versies hebben ontwikkeld. Dat noemen we een slimme productie. We maken de films klaar voor verschillende landen, platforms en doelgroepen. We nemen je hier mee in het kostenplaatje van één film, zonder extra versies. Het kostenplaatje is indicatief, films maken is ten slotte maatwerk, maar geeft wel een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten.

Employer_Branding_werken_bij_Normec_Foodcare_15.40.45-min_yb90iu
playbutton

Globale kosten voor één film

€1.000

Concept

Script

Het concept is een creatieve vertaalslag van de briefing. Welk verhaal vertellen we, hoe doen we dat en in welke stijl? Hoe zorgen we ervoor dat de boodschap de doelgroep bereikt?

Vanuit het concept volgt het script, dat in dit geval gebaseerd is op iemands persoonlijke verhaal. Het script dient als blauwdruk voor de film.

€1.000

Productie

Projectmanagement

Vanuit een voorgesprek met de hoofdpersoon is gekeken naar beschikbare locaties. Nu kan de hele productie in gang worden gezet en een draaidag gepland worden. Ook wordt vaak de post-productie alvast ingepland, zodat we na de draaidag direct van start kunnen.

€2.000

Draaidag

Crew

Apparatuur

Door een goede voorbereiding weet iedereen precies wat er moet gebeuren en haal je alles uit je team. We filmen alle scènes uit het script op meerdere locaties en draaien het interview. We weten al welk verhaal we vertellen, dus we stellen gerichte vragen en creëren zo een mooi verhaal.

Het laatste shot staat erop. It's a wrap!

€1.500

Post-productie

Voice-over

Onze editor gaat aan de slag met het materiaal en bouwt het verhaal op basis van het script dat er ligt. Het verhaal komt tot leven!

We delen een eerste edit, en na twee feedbackmomenten doen we de laatste finishing touches in kleur en geluid. De rode loper mag uit!

€5.500

Totale productiekosten

Meer voorbeelden?

Deze video's vallen binnen jouw budget!

Oogfonds_stills_1.34.1_qbzqfm
playbutton
UU_REBO_1.7.3_2_n9j9oo
playbutton
Screenshot_2021-10-27_at_16.10.28_kjymam
playbutton
Kantoor3_1.1.1_gsidhp

Vrijblijvend kennismaken?

Kom geheel vrijblijvend kennis met ons maken en vertel ons waar je naar op zoek bent. Dat kan zowel telefonisch als bij ons op kantoor. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op om een afspraak in te plannen.