ASN_1.1.2_o4vfsc

€2.000 - €4.000

per video

Betaalbaar

En toch een mooi resultaat

Voor een klein bedrag kun je vaak nog steeds mooie video's maken. We nemen je op deze pagina mee in ons laagste segment video's. De doorloop van deze projecten is kort en de aanpak is simpel. We hadden weinig voorbereiding nodig, en de hoofdpersoon werd geregeld door ASN en het bureau waarmee we samen werkte.


Met een compact team gingen we op pad om dit verhaal te vertellen. We nemen je graag mee in het proces, zodat je weet wat je voor dit budget ongeveer kunt verwachten.

Screenshot_2021-10-06_at_14.10.21_ktn99e
playbutton

Globale kosten voor één film

€400

Concept

Script

De briefing en aanpak was al duidelijk, waardoor we in een paar uur inhoudelijk alles kunnen voorbereiden. We bereiden 15 interviewvragen voor en bedenken hoe we de ruimtes op speelse en dynamische wijze in beeld konden brengen. We kiezen voor een timelapse effect, om zo licht te laten bewegen door de ruimte.

€400

Productie

Projectmanagement

De hoofdpersoon en locatie waren al geregeld. De draaidag wordt geprikt, de crew wordt samengesteld en de planning wordt gemaakt. Tijd om te draaien!

€1.500

Halve draaidag

Crew

Apparatuur

We hebben een halve dag de tijd en zijn met een klein team. We gebruiken onze tijd slim en efficiënt. In ongeveer een uurtje staat het interview erop. We pakken de overige tijd om sfeerbeelden te draaien, en zorgen voor het creatieve lichteffect zoals deze in de conceptfase is bedacht.

Het laatste shot staat erop. It's a wrap!

€1.200

Post-productie

Voice-over

In slechts een aantal uren zorgt onze editor dat er een verhaal ligt. Dan is het tijd om wat meer sfeer toe te voegen. De sfeerbeelden worden over het interview gelegd, om je zo als kijker meer mee te nemen in het verhaal.

We delen een eerste edit, en na twee feedbackmomenten doen we de laatste finishing touches in kleur en geluid. De champagne mag open!

€3.500

Totale productiekosten

Meer voorbeelden?

Deze video's vallen binnen jouw budget!

KunstCentraal_Bas_2.1.1_wjilog
playbutton
Bedrijfsfilms_Utrecht_KF_Heinfonds_h9x0ef
playbutton
AlgemeneRekenkamer_stills_1.33.1_alfrzd
playbutton
Utrechts_Landschap_Bedrijfsfilm_Molens_qurdgf
playbutton
Intertoys_bedrijfsfilm_Utrecht_ks8xq2
playbutton
Kantoor3_1.1.1_gsidhp

Vrijblijvend kennismaken?

Kom geheel vrijblijvend kennis met ons maken en vertel ons waar je naar op zoek bent. Dat kan zowel telefonisch als bij ons op kantoor. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op om een afspraak in te plannen.