De leukste Bol.com Sinterklaas commercials

Hij is weer in het land: de goedheiligman. Als grootleverancier van zijn speelgoed kan webwinkel Bol.com dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In deze blog zetten we hun leukste drie reclames van de afgelopen jaren op een rijtje. 

Lees verder

Reclames met een nostalgisch randje

Vroeger was alles beter. Althans, dat hoor je oude zuurpruimen vaak zeggen. Toch duiken er de laatste tijd steeds veel reclames en video’s op met zo’n nostalgisch randje. In deze blog zoeken we uit waardoor deze reclames je zo aan vroeger doen denken.

Lees verder

(een) BLIK op het Nederlands Film Festival

Yes! Van 20 t/m 29 september is Utrecht weer even het Mekka van de Nederlandse Film. Tijdens het Nederlands Film Festival struikel je bijna over de bekende Nederlanders en kun je als filmliefhebber EINDELOOS veel goede films bekijken! In deze blog lees je wat je volgens ons écht niet mag missen!

Lees verder

Opgroeien op de achterbank

Hoe kunnen reclames eraan bijdragen dat mensen kiezen voor jouw merk? Precies, door een goed gevoel te creëren rondom een merk. En de makers van deze autoreclames slaan de spijker op z’n kop!

Lees verder

(foto)Verslag ‘WelgefeliMiesTaart’

Eindelijk! Horen we je denken. En je hebt gelijk, maar het duurde even voordat die enorme berg van camping attributen weer uit ons kantoor was verwijderd en we tijd konden vinden om te gaan schrijven. Maar hierbij het beloofde (foto)verslag van onze film ‘WelgefeliMiesTaart’!

Lees verder

NIEUWE EIGEN FILM!

Dit weekend reist BLIK met in totaal 30 man aan cast en crew naar het pittoreske Esneux (net onder Luik) voor opnames van onze eigen korte film ‘WelgefeliMiesTaart!’

Lees verder

BLIK in Cannes!

Dag 1 We beginnen ons bezoek aan Cannes met een meeting met alle anderen die een plekje in de top 12 hebben bemachtigd in de wereldwijde 48h-competitie.

Lees verder

BLIK naar Cannes!

Op 17 mei barst het los: Het Cannes Film Festival! Dit is misschien wel het meest prestigieuze filmfestival ter wereld en wij zijn erbij!

Lees verder