Animatiefilm

[section color=”white” size=”small”]

ANIMATIEFILM

Wij adviseren voor een animatiefilm te kiezen als je boodschap complex of moeilijk te filmen is. Bij animatie creëer je alle elementen zelf, dus we laten alléén zien en horen wat werkelijk nodig is om de boodschap over te brengen.

VOORDELENWERKWIJZEVOORBEELDEN

[/section]

[video-popup file=”https://player.vimeo.com/external/175815090.hd.mp4?s=72b8b77d6c4e4c0130c6876574e7e225f756f01f&profile_id=119″ vimeo-id=”175815090″ label=”Bekijk onze animatie”]

[section color=”green” size=”default” id=”voordelen”]

DE VOORDELEN van een ANIMATIEFILM

Een animatiefilm stelt je in staat om je boodschap in korte tijd duidelijk over te brengen, uit te leggen of te verhelderen. Door kleur en karaktergebruik kun je de animatie bovendien integreren in je merk- en huisstijl.

Omdat film weer andere voordelen heeft maken we soms ook een combinatie van animatie- en filmbeelden. De film voor Brandweer Nederland is daar een goed voorbeeld van. Hieronder zie je een aantal doelen waarvoor een animatiefilm goed inzetbaar is.

[/section]

[section color=”white” size=”default” mode=”block”]

Animatiefilm Apps

Product of dienst

Presenteer je product, dienst of proces in een uitleganimatie. Ook erg geschikt voor apps of webdiensten.

[break]

Visie Animatiefilm

VISIE-ANIMATIE

Met een animatie kun je een nieuwe of bestaande visie snel en duidelijk aan een intern en extern publiek overbrengen.

[break]

Data-visualisatie Animatiefilm

DATAVISUALISATIE

Laat abstracte data, zoals je kwartaal- of jaarcijfers, visueel verduidelijken in een geanimeerde infographic.

[break]

Educatieve-concepten animatiefilm

EDUCATIEVE CONCEPTEN

Verduidelijk lesmethodes door educatieve concepten te animeren.

[/section]

[section color=”white” size=”small”]

Benieuwd naar de mogelijkheden van animatie? We geven graag vrijblijvend advies over hoe je animatie het beste kan inzetten voor jouw project. Bekijk de voorbeelden hieronder om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Neem contact op
[/section]

[carousel id=”voorbeelden” transition=”1″]

https://vimeo.com/143111052

https://vimeo.com/143111059

https://vimeo.com/143111063

[/carousel]

[section color=”green” size=”default” id=”werkwijze”]

Hoe laat je een animatiefilm maken?

Wij hebben een vaste werkwijze voor het maken van een animatie. Tijdens elke stap in het proces is er ruimte voor feedback en inspraak van jullie. Op deze manier zorgen we dat onze animaties goed en binnen de deadlines opgeleverd worden.

[numbers]

 1. BRIEFING
  In een sessie bekijken we wat jullie communicatiedoel is en voor welke doelgroep jullie de animatie willen maken. We stellen je veel vragen zodat we het project zo goed mogelijk begrijpen. Op basis van deze informatie bepalen we hoe we de animatie inhoudelijk gaan invullen.
 2. CONCEPT
  We ontwikkelen een concept waarmee we je project tot leven wekken. Ook doen we een voorstel voor de visuele stijl en de manier waarop wij het verhaal in de film willen gaan vertellen.
 3. STORYBOARD
  We werken het concept uit in een storyboard en voice-over tekst. Het storyboard laat scène voor scène zien hoe tekst en beeld in de animatie samengaan.
 4. VOICE-OVER & ANIMATIE
  We kiezen in overleg met jullie een stem uit onze selectie van stemacteurs. De gekozen stem spreekt de voice-over in. Daarna beginnen we met animeren. In deze fase komt het hele project letterlijk en figuurlijk tot leven.
 5. SOUNDDESIGN
  In de laatste fase voegen we de geluidseffecten en muziek toe aan de geanimeerde beelden.

[/numbers]
[/section]