Cheers to that!

Deze maand zijn er twee epische drank reclames uitgekomen die onze aandacht trokken. Natuurlijk houdt iedereen wel van een drankje maar wat het nog leuker maakt zijn de mooi gemaakte, ruim gebudgetteerde, over de top commercials die erbij zitten. Laten we zeggen, als het een speelfilm zou zijn zouden wij hem kijken!

Natuurlijk is dit niet de eerste keer dat drankmerken een commercial groots hebben aangepakt. Denk maar aan Johnnie Walker die vorig jaar met een short film uitkwam over twee mannen die een vriendelijke wedstrijd aangaan voor het krijgen van een prachtige boot door middel van een dans.

Wat de commercials zo sterk maakt is het gebruik van muziek, beweging, de kracht van een kort verhaal en een sterke bijpassende tagline. Bij alle drie de reclames zie je ook hoe goed de muziek werkt. Het sleurt je mee in het verhaal en het maakt de commercials volledig af.

Ook een commercial laten maken? Neem contact op!

https://www.youtube.com/watch?v=YlcSA5KI4Lw

Laat een reactie achter