Morgen is er Zon gaat naar Festival de Cannes

Hier hadden we vooraf nooit van durven dromen.
Gisteren won onze film Morgen is er Zon 5 prijzen/nominaties op het International 48 Hour Film Festival in Seattle, VS. We waren geselecteerd voor dat festival door in 2016 in 48 uur de beste film uit Utrecht te maken. Bij het festival komen komen alle 150 winnaars van de hele wereld samen.

  1.  ‘Morgen is er Zon’ gaat naar het grote filmfestival van Cannes in mei omdat we bij de top 12 van de wereld zijn geëindigd.
  2. 2e in de Publieksprijs. Een ongelofelijk eer! Door de overweldigende reacties van het publiek voelde producent Frank zich even een popster. De film Giraffe uit Leeuwarden eindigde 2 stemmen boven ons. 
  3. The Honourable Mention voor Best Sound Design. Geweldige prestatie van Friso Hoekstra enKasper Koman.
  4. Nominatie voor Best Acting Ensemble voor Nina: Tanja Van Nierop en Ayrton Kirchner en Clara Hill.
  5. Nominatie voor Best Supporting Actor voor Ayrton Kirchner.


Door het grote enthousiasme van het publiek en onze collega’s over de film, hadden we tijdens het festival zelfs gehoopt op de grote prijzen. Hopelijk gaat de trots het snel winnen van de teleurstelling.

Laat een reactie achter