#8 Branded film

In plaats van een product of merk de kijker direct voorschotelen, juist ruimte bieden voor een verhaal en creativiteit. Het zijn de pijlers waar iedere goede branded film aan moet voldoen. Branded content werkt vanuit het principe dat een hoge waardering van de content zorgt voor een hoge waardering voor het merk of product. Afgelopen week vielen ons twee branded films op.
De film van Stichting Sint Jacob is wat ons betreft een typisch geval van durf. De korte film van maar liefst twaalf minuten is niet alleen gedurfd in lengte maar ook qua concept en uitvoering erg sterk! Het concept van de commercial van TV2 Danmark  is misschien wat minder origineel maar desalniettemin ook mooi gemaakt en zeer doeltreffend.

Kijk  hier om meer te weten te komen over branded content!

Laat een reactie achter