#4 Verandering is goed

Dat verandering goed is bewijzen deze twee reclames! Ze zijn totaal verschillend van elkaar, maar origineel op hun eigen manier. Succesvol weten beiden, zonder in clichés te vervallen, de  boodschap over te brengen dat milieubewust leven bij jezelf begint. ASN bank verpakt deze boodschap in een sprookjesachtig en ontzettend knap en mooi gemaakte commercial. Het laat het stereotype bankreclame volledig los en komt met een een origineel concept verhaal. De reclame van Eneco verlaat ook het pad van de standaard “groene” reclame en haakt in op de populaire cultuur. Onder andere Aart Staartjes en een social media hit in de vorm van een schreeuwende marmot stelen hier de show.

En natuurlijk zijn wij altijd erg benieuwd hoe iets nou gemaakt wordt! Gelukkig vonden we deze making of van de ASN reclame:

 

Laat een reactie achter