NIEUWS: Genomineerd publieksprijs

Yes! Onze film ‘Voordat ik vergeet’ met Thomas Acda en Sam en Mattijn Hartemink is genomineerd voor de publieksprijs bij de International Four Points Short Film competitie. Uit meer dan 200 internationale inzendingen horen we nu bij de laatste 26 films! De film werd in 1 weekend geschreven door o.a. Harm Edens en Jasper Scholten, gefilmd in Amsterdam en gemonteerd in Arnhem, en is nu online!

 

In november deed Jasper namens BLIK mee in het team van NOBS aan de International Four Points Short Film Competition. Dit is een 48 hour project, zoals het project waar wij in Utrecht aan mee deden, maar dan met teams van over de hele wereld. Jasper schreef mee aan het script en hielp Derk van den Berg met de regie en de edit.

Help jij ons de publieksprijs binnen te slepen? Bekijk de andere genomineerden: https://vimeo.com/192519974 en breng je stem uit: https://www.surveymonkey.com/r/fourpointsfilmproject Op 5 december horen we of we ook juryprijzen hebben gewonnen. Spannend!jasper-en-acda

Laat een reactie achter