Prison Escape

Epische trailer van een real life game

Take back your freedom!

Prison Escape is een real life game waarin je binnen drie uur moet ontsnappen uit een echte gevangenis. Onze opdracht: bedenk een trailer die ervoor zorgt dat de kijker de game gaat spelen. Om tot een goed concept te komen hebben we onszelf de vraag gesteld: waarom zou je meedoen aan de game? We willen allemaal wel eens ontsnappen aan de werkelijkheid. Het gevoel hebben dat we vrij zijn van de maatschappij. Je laten opsluiten in de gevangenis staat voor ons synoniem aan het los zijn van de werkelijkheid. Wanneer je vervolgens moet ontsnappen, kun je op een hele letterlijke manier je vrijheid terugwinnen.

Hollywood hoogvlieger

Vanaf moment één waren we het erover eens: deze film moest episch worden. We wilden niet alleen de uniekheid van de game en het gevoel waar de game op inspeelt vatten. Kijkers moesten het idee krijgen dat ze deze game niet mogen missen! Met vereende krachten, 200 acteurs, een uitgebreid lichtplan en de meest state-of-the-art camera-apparatuur zijn we te werk gegaan. Met als eindresultaat een trailer in Hollywood stijl!

Rik Stapelbroek

BLIK film is effectief en pragmatisch. Snel bewegen zij naar het juiste resultaat, met oog voor de eindgebruiker en het nut van de film. Door de bevlogenheid van het team en de kwaliteit van de specialisten wordt het eindproduct een stap hoger dan slechts een filmpje.

Rik Stapelbroek — Producent Prison Escape

Achter de schermen