CUT_

Videoclip made in the USA

Interstate 20

Van Atlanta, Georgia rijden we met BLIK in een grote zwarte SUV naar Sweetwater Creek Park. Terwijl de muziek van Willie Nelson door de speakers galmt, schieten we een videoclip voor het nummer Undertow van de Amsterdamse elektroformatie CUT_.

Amerikaanse stijl

In 2016 reist BLIK naar Atlanta, VS, omdat onze film gedraaid wordt op het filmfestival Filmapalooza. We besluiten om onszelf uit te dagen om naast een mooie herinnering nog iets mee naar huis te nemen. We denken aan een film met typisch Amerikaanse beelden. Dan komt elektroduo CUT_ op ons pad. De clip die wij in gedachten hebben sluit perfect aan bij de muziek die zij maken.

NACHTWERK

Producent Frank regelt toestemming om onze Amerikaanse actrice Tatiana Zappardino in het midden van de nacht een duik te laten nemen in het meer van Sweetwater Creek. Daarna moet DOP Luuk ook ‘s nachts het zwembad in bij een temperatuur van 4 graden. De clip wordt uiteindelijk niet de officiële clip voor Undertow wegens een wisseling van de platenmaatschappij. Maar we zijn er niet minder trots op.