(een) BLIK op het Nederlands Film Festival

Yes! Van 20 t/m 29 september is Utrecht weer even het Mekka van de Nederlandse Film. Tijdens het Nederlands Film Festival struikel je bijna over de bekende Nederlanders en kun je als filmliefhebber EINDELOOS veel goede films bekijken! In deze blog lees je wat je volgens ons écht niet mag missen!

Lees verder

Opgroeien op de achterbank

Hoe kunnen reclames eraan bijdragen dat mensen kiezen voor jouw merk? Precies, door een goed gevoel te creëren rondom een merk. En de makers van deze autoreclames slaan de spijker op z’n kop!

Lees verder

(foto)Verslag ‘WelgefeliMiesTaart’

Eindelijk! Horen we je denken. En je hebt gelijk, maar het duurde even voordat die enorme berg van camping attributen weer uit ons kantoor was verwijderd en we tijd konden vinden om te gaan schrijven. Maar hierbij het beloofde (foto)verslag van onze film ‘WelgefeliMiesTaart’!

Lees verder

NIEUWE EIGEN FILM!

Dit weekend reist BLIK met in totaal 30 man aan cast en crew naar het pittoreske Esneux (net onder Luik) voor opnames van onze eigen korte film ‘WelgefeliMiesTaart!’

Lees verder

BLIK in Cannes!

Dag 1 We beginnen ons bezoek aan Cannes met een meeting met alle anderen die een plekje in de top 12 hebben bemachtigd in de wereldwijde 48h-competitie.

Lees verder

BLIK naar Cannes!

Op 17 mei barst het los: Het Cannes Film Festival! Dit is misschien wel het meest prestigieuze filmfestival ter wereld en wij zijn erbij!

Lees verder

Worlds Apart

Pepsi lanceerde onlangs een nieuwe reclame, wat zorgde voor een storm aan kritiek. Kom op mensen: take it easy, take a … Pepsi?

Lees verder

BLIK film zoekt ervaren filmproducer/projectmanager (fulltime)

Heb jij minimaal 3 jaar relevante ervaring in de wereld van de commerciële film? En wil jij deel uitmaken van een jong, creatief en ambitieus team dat hard op weg is haar naam te vestigen in de markt van gerenommeerde filmproducenten? Dan zou jij zomaar eens kans maken om onze nieuwe collega te worden. Je …

Lees verder